Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

VL90JON.

Da, vei primi banii de echipament.

Modificat de Neptun1976
  • Apreciez 2
Publicat

Gata, a venit asteptata hartie: primim 1/12 din contravaloarea echipamentului incepand cu luna aprilie. 

Subscriu,,, Acelasi lucru am auzit si eu, vom primi a 12 parte in luna aprilie, iar pentru lunile ce au trecut totul ramane un mister..

• Apreciez 1
Publicat
În data de 07.04.2014 dl. Viceprim-ministru pentru securitate naionala si Ministrul Afacerilor Interne, GABRIEL OPREA, a semnat modificarea urmtoarelor ordine:

- OMAI nr. 136/2004 privind decontarea cheltuielilor de transport poliitilor care efectueaz naveta fost modificat prin OMAI nr. 51/07.04.2014, astfel ca politistilor li se va deconta contravaloarea carburantului consumat de la i la serviciu în limita a 7,5 l/100km

- OMAI nr. 665/2008 cu privire la acordarea gradelor profesionale a fost modificat prin OMAI nr. 50/07.04.2014 în sensul ca politsitii pot fi avansati daca în perioada care constitutie vechime au fost apreciai cu calificativul de cel putin ”bine”;

- OMAI nr. S214/2011 privind acordarea salariilor de execelena si de merit astfel ca cei care au beneficat pe nedrept de aceste salarii timp de aproximativ 5 ani, nu o sa mai beneficieze de acestea, iar sumele de bani vor fi redistribuite tot sub aceeasi forma, în schimb se vor acorda trimestrial în valoare de 30% din salariul de baza, astfel ca mai multi poliiti vor beneficia de astfel de salarii.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Am inteles ca se discuta doar despre salariile de excelenţă. Nu că aş avea eu de merit. :-) ;-)

• Membru
Publicat

Au scris cei de la SNPPC pe site-ul lor, pe FB etc.

Eu chiar cred ca ne cer uniforma de reprezentare completa ca motiv sa nu dea banii unora care nu o au completa. Sau sa dea cat mai putini.

Publicat

:good:  :good:  :good:  :good: avem in sfarsit un ministru care tine sa plateasca mai intai drepturile noastre.

Publicat (modificat)

Păi e militar de carieră, care aveti scoala de politie si militara, stiti foarte bine ce inseamna.

Modificat de cernegura
  • Apreciez 1
Publicat

Din ce zvonuri sunt am inteles ca din suma totala se scade ce a fost solicitat pe fisa de echipare si se imparte la 12. Astfel se calculeaza cota lunara. Sper sa fie doar zvon.

Publicat

Oleaca de off-topic printre atatea vesti bune despre1/12 din bani lunar...

On 09.04.2014 at 11:13, cernegura a scris:

Păi e militar de carieră, care aveti scoala de politie si militara, stiti foarte bine ce inseamna.

Daca esti haimana si lepra poti sa faci "n" scoli de politie sau militare.Exemplu viu de pe meleagurile hunedorene este un fost inspector sef:Cotzolan pre al sau nume....se lauda ipochimenul si c-o fo' sef de promotie...o lătura si un jeg de om...asa ca tot in 7 anisori de acasa stam :emo-yessir:

On 09.04.2014 at 12:13, Kendo2012 a scris:

in sfarsit,putem spune un sincer salut:"sa traiti,domnule ministru !"

Pai nu ne demilitarizaram  :doh:  ??? Ce naiba!  :))

....si-n + asta-i datoria lui nicidecum vreo favoare pe care vezi Doamne! ne-o face Inaltimea Sa Paşa Gabi de la Afaceri Interne!!! Nu-mi pare normal sa te inchini (fanariotul "Sa traiti!"...un non sens ca si expresie si continut) in fata unuia care respecta fisa postului !!! ...

Daca te-am suparat imi cer scuze ,colega! :emo-yessir:

On 09.04.2014 at 14:12, jabc a scris:

Din ce zvonuri sunt am inteles ca din suma totala se scade ce a fost solicitat pe fisa de echipare si se imparte la 12. Astfel se calculeaza cota lunara. Sper sa fie doar zvon.

2.4k - valoarea a ceea ce ai comandat / 12 = banii intrati lunar din aprilie '14 incolo :hmmmt:

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat

sunt si eu curios cand o sa dea drumul la promovarile pe functiile de executie?

• Moderator
Publicat

Dar unde lucrezi tu de ai primit de azi fluturasul?

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

E posibil să lucrezi la București, dar cu siguranță nu lucrezi în Poliția Română.

• Moderator
Publicat
  On 09.04.2014 at 17:08, Dico a scris:

Bucuresti....

Bine, cand am intrebat "unde" nu ma refeream la localitate  :hmmmt:

Publicat

Nu ne spune nimeni cand vom primi sumele cuvenite de la inceputul anului pana in prezent.

Publicat (modificat)
  On 09.04.2014 at 16:34, metalu a scris:

sunt si eu curios cand o sa dea drumul la promovarile pe functiile de executie?

Nu sunt sistate promovarile pe functiile de executie.

Cel putin nu in Politia Romana.

la rectificarea bugetara bibicu....care poate sa fie si pe minus!

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.