Jump to content
POLITISTI.ro

Examen de absolvire 2011

Postare recomandată

Publicat

Guest uita-te te rog la speta din manualul de drept penal (cel rosu) pagina 221. e o speta asemanatoare si sunt retinute loviri si alte violente forma agravata si rele tratamente aplicate minorului. spune si de zile de ingrijiri...cele 2 in concurs ideal

Publicat

Eu asa cred. Asa am incadrat....pana acum am postat variantele mele de rezolvare, insa nu stiu daca sunt bune sau nu.

Deci e concurs :)

Publicat

Eu stiu, daca nu ma insel , ca infractiunile: lovire sau alte violente, vatamare corporala, lipsire de libertate in mod ilegal, se retin in concurs ideal cu rele tratamente aplicate minorului

alin 2(1) (asupra membrilor de fam)

Publicat

sunt destul de usoare spetele...inclusiv tactica, criminalistica dar unele de la prevenire si combatere sunt "urate".

Multe dintre documentele ce trebuie intocmite nici nu stiu cum arat, sa nu mai vorbesc de intocmit pentru ca sunt in cursul acela inseriat ( in curs, nu in caiet).

Publicat

la prevenire si combatere sper sa nu puna probleme la completare tipizatele alea...acolo mai putem citi ceva doar cand ajungem in scoala

Publicat

intra si M 5 daca nu ma insel la proba scrisa, si am inteles ca s-a dat in anii trecuti ceva legat de M.S....

Publicat

stiti ceva, s-au stabilit deja comisiile?am auzit ca da, dar nu stiu sigur daca e adevarat

Publicat

Era bine macar sa stii cum arata tipizatele sa mearga mai repede.

Nu stiu nimic de comisii.

Sunt curios in ce mod vor fi corectate lucrarile scrise in 2 zile.

Sau chiar mai putin de 2 zile

Publicat

avem timp destul in cele doua zile destinate consultatiilor...sau asa cred "cei de sus" doar suntem 1500...

la proba orala ce subiecte se dau? tot gen practica, sau...?

Publicat

Nu are cum sa fie gen practica...sunt subiecte pur teoretice. Ex : reguli tactice ce trebuie respectate la oprirea si controlul auto, reguli tactice ce trebuie respectate la controlul bagajului, actiunile punctuale, razia...etc

Din cate stiu eu, chiar daca ai noroc si cazi pe ceea ce stii , te mai plimba prin materie, iti pun intrebari

Simona tu lucrezi sau esti tot eleva?

Publicat

sunt eleva...ma refeream la faptul ca ar putea fi gen practica, adica vom extrage un biletel si vom raspunde la intrebarea de pe bilet+alte intrebari ale comisiei...presupun ca si la proba practica or sa ne intrebe de ce am ales sa rezolvam speta asa si nu altfel...

deci tot in teorie ne baga...

• Membru
Publicat

Daca doriti o parere personala, mai intai invatati teoria si apoi faceti spetele, logic :) E ca si cum la examenul pt permis auto mai intai faci grile si apoi inveti Codul Rutier.

Publicat

Alternativ, pt ca pentru rezolvarea spetelor materia e deja in memorie din scoala. Spetele nu sunt foarte grele...

Publicat

"...5) 19 decembrie - proba scrisa şi corectarea lucrărilor;

6) 20 decembrie - corectarea lucrărilor, afişarea rezultatelor la proba scrisă;"

Cum se va desfasura proba scrisa ? Pentru ca eu nu vad cum vor putea ei sa corecteze aprox. 1500 de lucrari scrise fiecare cu 5 probleme de rezolvat in 2 zile. Poate numai in cazul in care se va da grila ceea ce nu cred ca e posibil.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.