Jump to content
POLITISTI.ro

Absolventii Spiru Haret ID

Postare recomandată

Publicat

Am vazut reclama la USH pe un post tv de muzica, nu stiu daca am voie sa-i dau numele aici. :unsure:

Publicat

Niciodata nu am comparat USH cu Academia, nu mi-as permite in veci! Este adevarat ca Academia este facultate de stat, dar in niciun post al meu nu m-am gandit la Academie, eu ma refeream la toate facultatile, nu in mod special la cea de drept.

Cat priveste modul de admitere la facultati, este la fel la majoritatea! Si eu as fi putut merge la o facultate de stat cu media pe care am obtinut-o in urma absolvirii liceului, as fi intrat la buget, dar nu aveam timp sa frecventez cursurile si atunci nu ar fi fost bine. Dumneavoastra vorbiti din timpul Raposatului, insa dupa '90 s-au schimbat multe lucruri la toate facultatile.

Repet, departe de mine gandul sa ma compar vreodata cu un absolvent al Academiei, nu mi-as permite!

:D Nu a facut nimeni referire la dumneavoastra, Tudor vorbea cu SandoKhan!

In ceea ce ma priveste nu imi este si nu imi va fi rusine vreodata cu facultatea pe care o voi absolvi, din contra, sunt extrem de mandara de mine (sorry pentru modestie)!!!

Publicat

@ bestkyky : ai mai multe puncte de vedere pe care le susţi dar nu prea le argumentezi. În mediul academic ai învăţat că poţi elabora orice teză cu condiţia să o susţii prin argumentare. Că eu spre exemplu vin cu o contraargumentare nefiind de acord cu a ta este altă poveste. (Am studii destule, făcute chiar până la vârsta de 45 ani). Un coleg spunea că facultatea te face mai inteligent. Îi dau dreptate cu condiţia să studiezi şi să susţii examene sinteză nu din astea gen copy- paste, cu grile ştiute de toţi studenţii care plătesc, aşa cum sugerezi indirect şi tu. Îţi dau doar un singur argument: Mergi te rog la universitatea cea mai apropiată de tine, vezi listele cu rezultatele examenelor (sinteză) la specializarea "drept", fă o scurtă investigaţie şi află câţi poliţişti au picat examenele la TGD, D.p.- D.p.p., D. civ-D.p.civ. şi după aia mai vorbim. La topicul "Discuţii generale am postat un mesaj pentru tine şi uite că încet încet se conturează teorema mea referitoare la faptul că într-o zi vei părăsi sistemul M.A.I. Totuşi... un avocat mănâncă Dreptul pozitiv pe pâine zilnic. Studiu individual la infinit cu plus!. Succes! :clip:

@bestkyky : Să şti că în ceea ce priveşte filosofia ai învăţat bine la "liceum"; într-o viziune ischemică a lui Anaximende şi Anaximandru, preluată mai tărziu şi explicată de Aristotel, "oamenii" se nasc toţi egali în faţa lui Dumnezeu!". Diferenţa, pe măsura evoluţiei în viaţă, o face tocmai inteligenţa! de aici putem contrage o teorie filosofică care ar suna cam aşa: Nu toţi oamenii pot profesa meseria de poliţist sau pe cea liberală de avocat. Mă repet: Studiul individual este supermama reuşitelor! Succes!.

Publicat (modificat)

Acelasi lucru l-as putea spune si despre tine, ai mai multe puncte de vedere pe care le susţi dar nu prea le argumentezi! Cat priveste studiile tale pana la 45 de ani, nu pot decat sa te felicit! Am cam obosit sa va explic ca si la sinteze poti copia foarte bine sau porti promova examenul cu un parfum de 100 E, am foarte multi prieteni care sunt la facultati de stat si cunosc fenomenul.Din pacate, cea mai apropiata universitate de mine e la vreo 100 km, iar pe criza asta...

Te referi la Discutii Generale de pe forumul I.G.P.R? Care este denumirea exacta a topicului unde mi-ai lasat mesajul ca nu mai retin? Daca parasesc sistemul, o fac doar pentru ca imi doresc ceva mai bun, nu pentru ca as fi incapabila! Multam de urari!

Modificat de bestkyky
  • Moderator
Publicat

avam cred ca se refera la postul din topicul

Mai exact:

On 03.07.2010 at 18:17, avam a scris:

P.S. Pentru poliţistele care au intrat în sistem doar pentru salariu sau doar pentru că au fost "ajutate" nu are rost să se chinue degeaba, vor ieşi din sistem, este valabil şi pentru poliţişti. Sper să nu ma luaţi în furci :ner:

Publicat

Ups...uitasem ca si aici exista Discutii Generale! :rolleyes: Multumesc Marius!

• Moderator
Publicat

Sute de absolvenţi ai universităţii Spiru Haret au probleme şi anul acesta la concursul de titularizare întrucât le-au fost respinse dosarele.

Pentru a ascunde că învăţământul la distanţă (ID) nu este acreditat, "Spiru Haret a redenumit ID-ul în "centre tehnologice de acces la platforma de examinare e-learning“.

Publicat

Am auzit si eu astfel de zvonuri si e pacat de cei care patesc asta. Eu am terminat la zi, dar am auzit ca si asa te lovesti te probleme daca doresti sa profesezi. Oricum daca demonstrezi ca esti bun nu conteaza de unde vii, ideea e sa nu mai existe chestii din astea preconcepute in legatura cu USH.

Publicat
  On 12.07.2010 at 4:27, Marius a scris:

Pentru a ascunde că învăţământul la distanţă (ID) nu este acreditat, "Spiru Haret a redenumit ID-ul în "centre tehnologice de acces la platforma de examinare e-learning“.

What?

Cred ca nici ei nu stiu ce inseamna asta. :rolleyes:

Publicat (modificat)

Mai, nu putem sa catalogam pe toti de acolo ca fiind ceva inexplicabil , sunt cu siguranta persoane care au ajuns pe acolo si mai citesc cite ceva . Dar sincer eu cunosc niste elemente care ramai profund marcat pe viata , cum de au reusit sa promoveze ceva . Din ce am auzit incearca tot felul de strategii , de a invata mecanic ceva , pe linga alte figuratii . Dar sa nu fim rai . :doh:

Modificat de Daniel
Publicat
  On 13.07.2010 at 17:27, Daniel a scris:

Dar sa nu fim rai . :doh:

Nu suntem rai, suntem realisti... Oricum, ca sa largesc putin orizontul, problema este ca SH-ul nu e singura de asemenea nivel, ci mai sunt si altele gen Bogdan Voda, etc... ca ciupercile dupa ploaie.

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat
  On 12.07.2010 at 7:54, Miadry a scris:

What?

Cred ca nici ei nu stiu ce inseamna asta. :rolleyes:

Sunt absolvent drept USH promotia 2008, anul acesta am terminat si masterul in stiinte penale tot la ei, NU IMI ESTE RUSINE, daca vrei sa inveti, o poti face. Ca drept dovada a recunoasterii cunostiintelor mele in drept va spun ca multi colegi de birou si chiar ofiteri de la fostul C.P. ma consulta in spete si probleme juridice, iar recomandarile mele sunt confirmate de procuror. Sunt doar agent la biroul de investigatii criminale, dar mi-a placut dreptul astfel ca am ajutat multi oameni l-a redactarea unor cereri in instanta sau i-am consiliat neoficial si au avut castig de cauza, aspect care mi-a confirmat ca NU CONTEAZA FACULTATEA CARE AI ABSOLVIT-O DACA NU AI ACUMULAT SI ASIMILAT NICI O CUNOSTIINTA.

Publicat
  On 27.07.2010 at 15:39, LORD a scris:

Sunt de acord cu tine când afirmi că dacă vrei poţi învăţa. Am mai explicat pe acest forum că succesul în ştiinţele juridice vine de la studiu individual şi nu din altă parte. Întrebări am şi eu: poţi să-mi spui câţi dintre absolvenţii, colegi ai tăi au promovat în magistratură?; , sau în avocatură?; , sau sunt doctoranzi?;, sau chiar au obţinut titlul de doctor?. Sunt doar curiozităţi, nu de alta dar ar fi o scăpare din partea mea să nu-i cunosc. Aştept răspuns... dacă se poate.

Publicat
  On 27.07.2010 at 15:39, LORD a scris:

Sunt de acord cu tine când afirmi că dacă vrei poţi învăţa. Am mai explicat pe acest forum că succesul în ştiinţele juridice vine de la studiu individual şi nu din altă parte. Întrebări am şi eu: poţi să-mi spui câţi dintre absolvenţii, colegi ai tăi au promovat în magistratură?; , sau în avocatură?; , sau sunt doctoranzi?;, sau chiar au obţinut titlul de doctor?. Sunt doar curiozităţi, nu de alta dar ar fi o scăpare din partea mea să nu-i cunosc. Aştept răspuns... dacă se poate.

Dragul meu, iti voi da raspunsul pe care il astepti si pe care sigur il stiai (practic era retoric ) doar un singur coleg in avocatura si doi consileri juridici, din absolventii pe care-i cunosc personal . Este adevarat ca la aceasta universitate pe care am absolvit-o ,eu consider ca sistemul este facil (chiar prea) ,nu toate notele reflecta realitatea, similar chiar cu unele facultati de sata sa privat, dar am temerea ca numarul enorm de studenti si fara un minim examen de admitere ,este clar in defavoarea calitatii, dar ceea ce vroiam eu sa subliniez ca nu este suficienta facultatea ci materialul clientului (omul, studentul ). Si sa iti spun ceva hilar : eram coleg cu o femeie cu care avusesem dosar de furt din magazin, la ce i-o fi trebuit drept nici eu nu stiu, pe de-o parte imi era rusine de o asemenea colega, dar ma si amuza. Ma consolam cu ideea ca PIATA MUNCII SI VALOAREA - COMPETENTA ,TREBUIE SA FACA DIFERENTA SI SELECTIA . Asa cred eu poate ma insel, dar am vrut sa fiu sincer cu tine .

• Moderator
Publicat

Spiru Haret va putea organiza examen de licenta la toamna sub monitorizarea ministerului

Ministrul Educatiei a declarat ca studentii de la invatamant la distanta ai Universitatii Spiru Haret vor putea da un nou examen de licenta, pentru a obtine o diploma recunoscuta.

Examenul ar urma sa se desfasoare in perioada 15-30 septembrie.

Publicat

iar facultatea cand o fac din nou? Sau ca sa absolvi o facultate, trebuie sa dai doar examen de licenta (nu ai nevoie de 3-4 ani de studii acreditate)? :hmmmt:

Publicat

O absolventă cu diplomă de licenţă de la Universitatea „Spiru Haret” a obţinut în instanţă o decizie irevocabilă privind valabilitatea actului de studii. :blink:

Aceasta cerea în instanţă şi eliberarea unei adrese din care să rezulte că diploma de licenţă este recunoscută oficial.

În urma unui proces lung, instanţa i-a recunoscut diploma de studii. :huh: Colegii ei de facultate nu au însă diplomele recunosctue.

Potrivit unui anunţ al Universităţii Spiru Haret, absolvenţii înmatriculaţi în anul I în perioada 2005-2008 (promoţiile 2008 şi 2009) la forme de învăţământ considerate neautorizate de către Ministerul Educaţiei trebuie să susţină din nou examenul de licenţă în septembrie.

Reprezentanţii Ministerului Educaţiei spun însă că susţinerea unui nou examen de licenţă nu va duce la recunoaşterea diplomelor.

sursa: editie.ro

Publicat

Scandalul diplomelor de la "Spiru Haret" s-a mutat pe internet

Mai multi dintre beneficiarii sistemului privat de invatamant de la Spiru Haret au inaintat doua petitii electronice pe site-ul petitiionline.ro, care au in vedere scandalul recunoasterii diplomelor.

Una dintre petitii este pentru "mobilizarea studentilor 2008-2009 si a tuturor care au probleme cu facultatea Spiru Haret. Trebuie sa fim multi care sa fim de acord sa platim un avocat si sa dam in judecata MECTS sau Facultatea Spiru, sau poate chiar pe amandoua".

In cea de-a doua petitie se precizeaza ca "doar instantele de judecata pot sa anuleze licenta de la Spiru". Astfel, este reluata pe scurt decizia irevocabila a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, emisa in cazul unei absolvente a Universitatii, a carei diploma a fost contestata de Minisiterul Educatiei.

Pana in prezent, peste 500 de beneficiari, din toate colturile tarii au semnat petitia, exprimandu-si intentia de a da in judecata facultatea si Ministerul Educatiei.

sursa: ziarulprahova.ro

• 2 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Urmand exemplul clientilor nemultumiti ai bancilor, absolventi ai Universitatii Spiru Haret au decis sa se organizeze in grupuri pentru a demara procese colective. La ora actuala, cei care au urmat programe neautorizate la ID si la FR vor fi nevoiti sa apeleze la instanta ca sa le fie recunoscute diplomele.

La mijloc, ar putea fi circa peste 10.000 de absolventi.

Discutiile dintre oficialii Ministerului Educatiei si cei ai Universittea Spiru Haret se prelungesc, iar ministerul nu pare sa se lase induplecat.

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

va salut stimati colegi.....in legatura cu spiru haret.....si eu sunt inscris acolo iar unele comentarii sunt simple povesti inventate poate de unii rauvoitori.....inca din anul 1 am dat examenele pe pc si chiar daca nu credeti,sunt foarte multe persoane care vin pregatite la aceste examene.....facultati cu frecventa redusa sunt in toata tara.....recunoasteti.....aveti copii,nepotii,frati care sunt la astfel de facultati iar ei pot confirma faptul ca si acum se trece pe metoda cumparatului cartii sau a cd-ului de la un profesor pt a trece examenul respectiv.....cunosc foarte multe cazuri si pun pariu ca si voi la fel.....sunt foarte multi absolventi ai altor universitati care sunt de-a dreptul "o apa si un pamant',care,bineinteles,au trecut-o cu pile,cunostiinte,relatii si mita.....ca de altfel,cine vrea sa invete,invata chiar daca e la spiru sau la orice alta universitate din tara.....asa ca va rog frumos,din respect pt acele persoane care au terminat sau urmeaza aceasta facultate,la spiru.....nu mai postati fel si fel de comentarii rautacioase.....nu isi au rostul pt ca suntem colegi si nu este frumos.....in speranta ca m-am facut intels si ca nu am jignit pe nimeni,va salut si va doresc sarbatori fericite la toti iar la anul........sa dea Dumnezeu o viata mai buna la toata lumea....!!!!!!! :emo-yessir:

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Deputat PDL : Legea educaţiei a spălat pe furiş Universitatea Spiru Haret. Sursa : Articol preluat din ziarul Adevarul din 25 ianuarie 2011

Invitat în studioul adevărul.ro pentru a dezbate în ce măsură noua Lege a Educaţiei asigură un învăţământ universitar de calitate în România, deputatul PDL Cătălin Croitoru a făcut o dezvăluire uluitoare.

"Ordonanţa Guvernului care rezolva situaţia absolvenţilor Universităţii Spiru Haret se afla la Comisia de Învăţământ de la Camera Deputaţilor, spre a fi dezbătută, aprobată sau respinsă. Nu se va mai întâmpla nimic însă, pentru că în actuala lege, pe ultimul rând, această ordonanţă este anulată. Cine doreşte prin legea asta să modernizeze ce? Cineva a făcut un serviciu Universităţii Spiru Haret." - deputatul PDL Cătălin Croitoru.

De altfel, deputatul şi-a exprimat nemulţumirea faţă de actul legislativ intrat deja în vigoare. El a condamnat graba cu care a fost creată o lege cu o asemenea importanţă. "Nu se justifică graba, iar procedura mă pune pe gânduri. Are multe elemente de incoerenţă, are probleme de redactare legislativă, multe se bat cap în cap.

Se folosesc de nişte lozinci şi reduc totul la un nivel de mahala ieftină. Şcoala nu are nevoie de politizare. În sistemul ce va fi impus prin lege, rectorii devin nişte instrumente politice. Confirmarea lor pe post e făcută de ministru. Problema nu este a demiterii, ci a acceptării lui în funcţie, deşi el a fost votat de membrii acelei Universităţi. Dacă totul e condiţiojat de vârful pixului unui ministru, e clar că nu va accepta decât acea perssoană convenabilă din punct de vedere politic", a declarat deputatul PDL Cătălin Croitoru.

Comentariu propriu : Pentru a va face o imagine de ansamblu despre calitatea morala a persoanjului de mai sus, va spun doar ca d-l Croitoru a fost mare lider sindical in invatamant cu rezultate minore in domeniu, dar s-a lansat in politica folosind sindicatul ca trambulina. Desi a votat legea cu tot partidul si cata propaganda a facut pentru ea, acum vezi Doamne si-a dat seama ca nu este buna. Gurile rele spun ca individul de fapt, incepe sa muste mana partidului care l-a hranit, de ciuda ca nu a primit postul de ministru la invatamant . Inchei cu o zicala contemporana : Ce oameni, ce caractere! .... binetinteles in sens peiorativ.

Publicat

fara suparate...foarte bine si face....facultatea se face la stat nu la spiru haret...!!!pe vremuri erau 90 de locuri la o facultate nu 500 cum e acum...pune-ti mana pe carte

• Displace 5
Publicat

Acelaşi sfat ţi-l dau şi eu ţie.

Învaţă puţina gramatică că nu-ţi strică, chiar ai nevoie.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.