Jump to content
POLITISTI.ro

Timeline covers - politisti.ro - pentru profilul tau de facebook

Postare recomandată

• Administrator
Publicat

Pentru cei ce folositi profilul timeline pe facebook si doriti sa ne ajutati in popularizarea forumului nostru, am facut cateva fotografii pentru fotografia cover a profilului. Sunt create exact la dimensiunea necesara

Le puteti salva si folosi. Va multumesc.

1818756lgxqrxiu.png

1818911eetjwofd.png

18181924bfx5k2oy.png

181820181wnbzvbx.png

Sper sa va placa.

Publicat

rezolvat si la mine.. arata bine... dar tot as fi vrut mai multe variante cu moto.. :):good::emo-yessir:

• Moderator
Publicat

Facem, facem, dar problema este că nu am fotografii de dimensiuni cât de cât mari cu moto.

Am mai făcut câteva pentru cei pasionaţi de CQB:

19115716vg8k4tgg.png

191158549zhat6ys.png

• Apreciez 2
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Cata.. poti face ceva cu asta?

post-1462-0-54043700-1327926351_thumb.jp

Modificat de Kayne
  • Moderator
Publicat

Ok, dacă zici tu. Sper să nu fie a cocalocalilor de pe undeva.

În funcție de timpul liber o să încerc să văd ce îmi iese.

Publicat (modificat)

negative. e una singura in adevar, nu stium cum a ajuns in dotare, probabil pe vremea cand se faceau teste ce sa mai luam. ca o curiozitate, nimeni nu prea vrea sa iasa cu ea, preferand greoaiele k'uri.. personal, mi se pare o bijuterie si numai buna pentru un trafic ca cel din capitala. poza nu este foarte buna, facuta la garaj la udriste... :(

l.e. ar vrea cocalarii asa ceva... aia nici scutere nu prea stiu sa manevreze... din cate stiu, nici jaguarii nu au, au primit niste honda ntv... parca...

Modificat de Kayne
  • Moderator
Publicat

Kayne cum ți se pare?

facebooktimeline19q.png

Și încă una asemănătoare, dar fără moto. :D

facebooktimeline20.png

• Apreciez 3
Publicat

Super imaginile. Felicitari! :) Am pus si eu una pe profil la mine. O zi buna va doresc!

• Membru
Publicat (modificat)
  On 30.01.2012 at 10:46, Catalin a scris:

another one

3011408ngg4a6ie.png

asta e cea mai tare!!! :good::emo-yessir:

Modificat de eti
  • Membru
Publicat
  On 30.01.2012 at 18:24, Kayne a scris:

negative. e una singura in adevar, nu stium cum a ajuns in dotare, probabil pe vremea cand se faceau teste ce sa mai luam. ca o curiozitate, nimeni nu prea vrea sa iasa cu ea, preferand greoaiele k'uri.. personal, mi se pare o bijuterie si numai buna pentru un trafic ca cel din capitala. poza nu este foarte buna, facuta la garaj la udriste... :(

l.e. ar vrea cocalarii asa ceva... aia nici scutere nu prea stiu sa manevreze... din cate stiu, nici jaguarii nu au, au primit niste honda ntv... parca...

Am vorbit cu un coleg de la BPR in vara care iesise cu ea, e singura si este de 650 cmc daca mai retin eu bine.

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.