Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Pe privat am vorbit cu mai multi colegi despre ce trebuie sa faci dupa ce iti cumperi arma din magazin si intrucat nu sunt informatii secrete sau confidentiale, se pot posta pe public:

• dupa ce ridici autorizatia de procurare a armei de la saest, mergi la un magazin cu autorizatia si cartea de identitate.
  • cumperi arma, armurierul iti completeaza autorizatia de procurare a armei cu modelul si seria armei.
  • in baza acestei autorizatii poti cumpara si 50 cartuse - iti vor trebui mai tarziu -
  • in maxim 3 zile trebuie sa mergi cu arma la saest, dar inainte trebuie sa mergi la laboratorul balistic de la politia capitalei/ijp, pentru tragerile experimentale.
  • la politia capitalei, laboratorul balistic se afla la etajul 4, cam 419, 421, nu necesita programare, program 8-16 (trebuie sa ai la tine pistolul si 4 cartuse - ei trag 3 dar unul este de rezerva in cazul in care unul dintre ele nu percuteaza)
  • cei de la balistic iti elibereaza o hartie din care reiese ca ai efectuat tragerile experimentale cu pistolul cumparat, impreuna cu aceasta hartie, autorizatia de cumparare, si pistolul pentru confruntarea seriilor, se merge la saest pentru emiterea permisului de port arma si inscrierea pistolului in permis.
  • la politia capitalei - saest, programul este martea si joia.
  • este bine sa se verifice in toate etapele toate datele inscrise in toate hartiie: date personale, date calendaristice, model serie pistol, etc.

• Apreciez 4
Publicat

Trebuie sa ai la tine 5 cartuse nu 4, si te duci doar o singura data, cand se face si tragerea si trecerea in permis sau eliberarea lui daca nu ai.

Publicat

cu al meu au tras 3 cartuse si colegii de la balistica mi-au spus ca trebuie sa am 4, unul de rezerva pe care mi l-au returnat. oricum cel mai bine e sa mergi cu incarcatorul incarcat la maxim - cat permite legea, adica 12 bucati- si nu or sa fie probleme.

daca mergi martea sau joia cand au program cu publicul cei de saest, intradevar faci un singur drum, dar eu la balistica am fost luni si la saest marti.

nu a fost o problema, ca am biroul practic in aceeasi cladire, doar intrarile difera, asa ca nu a fost mare deranj, dar daca veniti la politia capitalei special pentru asta, e bine sa veniti marte asau joia si rezolvati ambele probleme.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.