Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Si eu am schimbat conectorul cu unul de 2, dar mi l-au schimbat la sediul Glock si m-a costat 40 de lei cu montaj.

Domnul Pavelescu l-a inlocuit pe loc.

• 2 luni mai târziu...
Publicat

Multumim pt detalii chiar m-au ajutat , ce alte modificari ,,upgrade-uri,, ne recomanzi?

• Moderator
Publicat

Da, este o diferență sesizabilă. Mai dispare din acel „prag” prezent la început, iar acționarea trăgaciului devine ceva mai uniformă și ușoară.

• Moderator
Publicat

Vă rog să reveniți la subiectul topicului și să nu mai postați aici „recomandări” pentru înlocuirea altor componente. Aici se discută numai despre modificarea forței trăgaciului. Următoarele posturi offtopic vor fi sancționate. Mulțumesc pt înțelegere.

• 6 luni mai târziu...
Publicat
  On 02.06.2012 at 19:28, livu a scris:

si se simte la tragaci schimbarea?

Eu, la 17-le meu, l-am inlocuit la reprezentanta Glock pe cel de 2,5 cu unul de 2. Initial nu am simtit diferenta, ba chiar simteam ca "agata". Dupa circa 400 de boabe trase deja totul statea mult mai bine, iar senzatia initiala s-a diminuat. Curatat, uns si o alta repriza de 400, deja lucrurile stau exact cum imi doream. Dupa parerea unui partener de poligon, exista posibilitatea ca eu sa ma fi obsnuit cu arma si de aceea sa simt tragaciul mai moale si fara sa ma agate, dar eu cred ca o usoara rodare si ungerea au modificat radical functionarea.

Publicat

Mda, buna intrebare pentru un junior, nu !? Cate o picatura de ulei in cele doar citeva puncte unde se lubrefiaza un glock: pe manson si pe teava, cu eliminarea excesului. Ma " joc" cu traznai din astea de vreo 7 ani, asa ca am mai invatat si eu cite ceva ;), chiar daca nu e nimic de lauda in asta.

Publicat

Si am uitat sa precizez: pistolul era nou, deci ceva mai rigid, si cu multe puncte de oxid prin interior. In ciuda legendelor din jurul glockurilor, componentele interne oxideaza destul de usor, chiar daca asta nu influenteaza radical tragerea si nici nu produc incidente mai mult decit cele de tip 1.

• Membru activ
Publicat

are un coleg de-al meu un glock ruginit si pe manson... Oricum au zis ca il schimba cei de la reprezentanta.

Publicat

Am vazut multe Glock-uri in viata mea,dar jur ca nu am vazut niciunul ruginit, decat in poze.Oricat de teniferat este,daca il tii in medii corozive,nu are cum sa nu fie atacat de rugine.Este un proces normal si natural....

Toate Glock-urile pe care le-am vazut,era folosite normal,si fara absolut nici o picatura de rugina.

Publicat (modificat)

glock-ul sefului meu a capatat rugina pe exteriorul mansonului dupa doar cateva luni.a fost tinut doar intr-o borseta cumparata de la viper concept )si un toc de pistol fobus si acasa a fost tinut intr-un seif unde tine arma

ulei a folosit doar ballistol la interior

100 si ceva de boabe trase in poligon in rest nimic

mansonul a fost schimbat pe loc la glock

nu se stie ce a cauzat rugina

Modificat de ora86
  • Membru activ
Publicat (modificat)

Arkan, daca ajungi in Bucuresti in curand iti arat eu glock ruginit.

Sau mai simplu suna la domnul importator (il stii) si intreaba-l de problema asta.

Brunajul nu e facut cum trebuie si au aparut multe pete de rugina (mici deocamdata).

Pistolul e cumparat anul asta de la reprezentanta.

Modificat de bozo
Publicat

Ideea este ca cei de la glock ofera 10 ani garantie, asa ca rugina e cea mai mica problema. Eu sunt usor dezamagit de calitatea polimerului, precum si de faptul ca gen 4 nu este la fel de "inchegat" ca 2 sau 3, aspect ce influenteaza precizia.

• Membru activ
Publicat

Armele militare au o anumita toleranta intre piese, aceasta ajutand sa functioneze in conditii dificile (praf, calamina, nisip, indoituri minore, etc)

Ia un PM si zguduie-l putin, sa vezi cat de "neinchegat" e. Si totusi functioneaza in conditii grele.

Publicat

ai perfecta dreptate, numai ca la gen 4 a crescut toleranta. Cat despre PM ... e bun de zurgalai la sanie;-)

Publicat
  On 27.12.2012 at 23:30, bozo a scris:

Arkan, daca ajungi in Bucuresti in curand iti arat eu glock ruginit.

Sau mai simplu suna la domnul importator (il stii) si intreaba-l de problema asta.

Brunajul nu e facut cum trebuie si au aparut multe pete de rugina (mici deocamdata).

Pistolul e cumparat anul asta de la reprezentanta.

Mi-a zis de el, sau de unul asemanator ruginit. Totul tine de modul cum este intretinut, zic eu.

• Membru activ
Publicat (modificat)

A fost tinut numai in cutie exact ca a mea, cea cu sina glisanta, nu a fost purtat, si s-au tras numai 50 de cartuse. Pistolul este chiar al unui coleg de-al meu, si am fost cu el cand l-a cumparat.

Si eu m-am mirat cand am vazut, si daca mi-ar fi spus fara sa vad nu credeam. Cand o sa am la indemana si pistolul si o camera foto sau un telefon cu mai multi megapixeli o sa ii fac poze si le pun aici.

Modificat de bozo

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.