Jump to content
POLITISTI.ro

Permis de categoria A1

Postare recomandată

Publicat

Buna,am 16 ani si vreau sa imi iau permisul A1 pentru motocicleta de 125cc,problema este ca eu locuiesc in Italia,si vroiam sa va intreb daca o sa iau permisu in Romania,va fi valabil si in Italia?

Publicat (modificat)

in 2013?pai si eu ce pot face pentru a conduce 125?am cautat pe gagal dar nu scrie nicaieri ca o sa dispara

Modificat de seedaan1
Publicat

okey..deci sa inteleg ca daca vreau sa conduc moto de 125 trebuie sa astept pana la 18 ani ce imi iau B?

• Membru
Publicat (modificat)

Chiar daca vei obtine categoria B nu vei putea conduce o motocicleta.

Iti va trebui categoria A.

Modificat de BGeorge
  • Membru
Publicat (modificat)

Mai exact, pentru categoriile A2, B, BE, C1 şi C1E - 18 ani împliniţi, iar pentru pentru categoriile AM, A1 şi B1 - 16 ani;

Daca motocicleta ta apartine categoriei A1, adica sa aiba maxim 125 cm3, cu puterea maxima de 11 kW si cu un raport putere/greutate de cel mult 0,1kW/kg, atunci poti sa-l faci de la 16 ani.

Modificat de BGeorge
Publicat

Stiam asta..intrebarea mea era daca fac examenul in Romania,pot sa conduc 125cm3 si in Italia,cu permisul romanesc?

• 7 ani mai târziu...
Publicat

Am vazut o propunere de lege legata de posibilitatea de a avea drepturi pentru A1, daca am categoria B, sub anumite conditii.

A fost aprobat acest proiect legislativ?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.