Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere 2011

Postare recomandată

Publicat

@ bogdanel : Nu cred ca este elev, dar oricum omul pe langa faptul ca e deplasat mai vorbeste si in necunostinta de cauza. Probabil e vreun inapt care nu e in stare sa treaca de scris.

Publicat
  On 18.04.2011 at 19:13, badcop a scris:

Am si eu o intrebare......dc toti politisti activi nu sfatuiesc pe viitori sau probabil viitori politisti sa intre in aceasta institutie?dc toti zic vai k e o alegere proasta vai ca nu se merita vai ca nu stiu ce?

Iti raspund eu: de teama sa nu fie inlocuiti de "specimene" ca tine, care nu au capacitatea intelectuala sa poata scrie romaneste, au chiulit de la scoala si nu au primi sapte ani din viata.

Ai inteles?!?! :naughty:

Publicat (modificat)

Am si eu o intrebare......dc toti politisti activi nu sfatuiesc pe viitori sau probabil viitori politisti sa intre in aceasta institutie?dc toti zic vai k e o alegere proasta vai ca nu se merita vai ca nu stiu ce?niciun cadru al MAI p care il stiu nu mia zis vreodata ceva de genul da dai ca e bine.........va e frica sa va luam painea de la gura sau ce ?fara suparare dar nu mie se pare normal licri asta avand in vedere ca unii stau toata ziua pe 1500-2000 d lei sau mai putin....nush !!!?ar fi rau sa le ia alti locul!! va cred......e nasol....pt unii politisti.....as vrea si eu sincer si pe 1000 de lei sa stau toata ziua undeva la tara politist....asa k nu va mai plangeri si are dreptate domnul chestor sa va dea afara pe toti betivi si grasii care ragaiti a bere si mici toata ziua....imi cer scuze daca am deranjat pe cineva

Pentru ca, fiecare are dreptul la libera exprimare la fel cu tu ti l-ai exercitat si tu in postul de mai sus.

Sunt sigur ca cei care au spus asta, nu au spus-o ca sa se afle in treaba, ci au spus-o din propria experienta. Stii...propabil noi le aducem aminte de ei oarecum, pentru ca si ei erau probabil la fel de entuziasmati ca noi inante sa guste in "actiunea politiei". Actiunea asta a fost cam amara de-a cursul anilor...iar ei ne-o spun noua aici...astora care habar n-avem..si tragem concluzii trasnite dupa cum ni se nazareste.

Oamenii astia te ajuta; iti povestesc printre randuri propria experienta sau trairi..ca sa vezi tu..civilule ce inseamna cu adevarat viata ca politist..e ceva care tu nu ai inteles pana acum.

Dar..stii vorba aia..niciodata nu e prea tarziu.

P.S.: Mai arunca odata un ochi..sau poate pe amandoi in postul tau si realizeaza daca ai jignit pe cineva sau nu.

:emo-yessir:

Modificat de Noxy
  • Moderator
Publicat

raptor20

In legatura ca desfiintarea scolilor de subofiteri, te pot asigura ca treaba asta e posibil sa fie valabila doar in cazul celor de la jandarmi. Nu confunda politia cu jandarmeria, pentru ca nu au legatura.

Sfatul meu e sa citesti mai atent in partea de sus a paginii, intrucat se vede foarte clar ca te-ai ratacit, acest site este al politistilor. Cauta pe net si gasesti si site-uri ale jandarmilor.

Succes!

Publicat

o sa se afiseze numarul de locuri cat de curand.. mai mult ca sigur vor fi reduceri in privinta nr. de locuri , ramane de vazut cat de drastice

Publicat

Am si eu o intrebare......dc toti politisti activi nu sfatuiesc pe viitori sau probabil viitori politisti sa intre in aceasta institutie?dc toti zic vai k e o alegere proasta vai ca nu se merita vai ca nu stiu ce?niciun cadru al MAI p care il stiu nu mia zis vreodata ceva de genul da dai ca e bine.........va e frica sa va luam painea de la gura sau ce ?fara suparare dar nu mie se pare normal licri asta avand in vedere ca unii stau toata ziua pe 1500-2000 d lei sau mai putin....nush !!!?ar fi rau sa le ia alti locul!! va cred......e nasol....pt unii politisti.....as vrea si eu sincer si pe 1000 de lei sa stau toata ziua undeva la tara politist....asa k nu va mai plangeri si are dreptate domnul chestor sa va dea afara pe toti betivi si grasii care ragaiti a bere si mici toata ziua....imi cer scuze daca am deranjat pe cineva

Badcop sunt convins ca tu nu vei putea niciodata sa imi iei locul.

Ai mare grija sa nu te muste tastatura.

Nu de alta dar poti face buba la nas.

Ca ai probleme grave de vedere nu am indoieli, deci nu esti bun de ajutor sef de post .

Toti politistii?

Mai baietica, cred esti foarte prost...informat.

Politistii cu experienta de pe acest site nu doresc decat ca viitorii colegi, nu este cazul tau, sa aiba o vedere de ansamblu reala si sa stie ce ii asteapta.

Ce ,,ne sugerezi" tu nu are nicio legatura cu realitatea.

Uite eu le spun ca este bine sa dea la orice scoala de politie atata timp cat sunt pregatiti sa devina ,,leucocite " in societate.

Insa trebuie sa fie pregatiti sa faca niste ,,sacrificii marunte".

In speranta ca nu am vorvbit prea greu pentru tine, iti doresc ,,succesuri".

Publicat (modificat)

Nu am timp sa stau sa scriu gramatical pt uni care se dau mari stiutori de limba romana da in realitate nu leaga 2 fraze,,,,,fiti seriosi... scriu uitandu-ma la monitor nu ca voi care va uitati la tastatura si crieti un cuvant in 5 minunte sa aratati nush ce sau un proces verbal in 30 de minute.asta e parerea mea despre uni dintre voi.dak va deranjaza sau nu asta e.....si nu era despre elevi politisti asta care se simt.....si lasatio mai usor nu mai prostiti copii sa nu dea sa nush ce.......k nu e chiar asa rau cum vedeti voi.nu e vina mea k aveti voi datorii la banci 75% din salariu......CE POATE SA FIE ASA GREU IN SA FI POLITIST???

Modificat de badcop
  • Displace 7
Publicat

Eh..lasa badcop ca te faci tu mare si...le arati tu lor cat de usor e sa fii politist... :ner:

• Membru
Publicat (modificat)

Auzi pustiulica, eu as fi mai rezervat in afirmatii. Uite, si eu ma uit la monitor cand tastez si nu fac greseli gramaticale, asa ca nu incerca sa iti ascunzi prostia in spatele unor "dificultati tehnice". Apropo, daca te-ai uita la monitor in momentele in care scrii, ai observa cuvintele gresite, esti mai dispus greselii cand scrii uitandu-te la tastatura deoarece nu vezi ce e pe ecran. Oricum, tu nu vei fi niciodata politist, asa ca nu stiu de ce te agiti. Daca ne mai jignesti in casa noastra, iti pot garanta ca vei pierde privilegiul de a accesa acest site. De asemenea, vezi ca ai jignit oameni care au ani in politie cat nu ai tu varsta si asta spune mult despre educatia pe care ti-au dat-o parintii tai. Sa iti fie rusine!

Modificat de Kmcoio
  • Apreciez 1
Publicat
  On 18.04.2011 at 22:28, badcop a scris:

CE POATE SA FIE ASA GREU IN SA FI POLITIST???

Tu ai gandit cand ai scris asta? :huh:

Anyway, fa-te politist si dupa aceea vino aici si povesteste-ne cat de usor este.

• Membru
Publicat

Am si eu o intrebare......dc toti politisti activi nu sfatuiesc pe viitori sau probabil viitori politisti sa intre in aceasta institutie?dc toti zic vai k e o alegere proasta vai ca nu se merita vai ca nu stiu ce?niciun cadru al MAI p care il stiu nu mia zis vreodata ceva de genul da dai ca e bine.........va e frica sa va luam painea de la gura sau ce ?fara suparare dar nu mie se pare normal licri asta avand in vedere ca unii stau toata ziua pe 1500-2000 d lei sau mai putin....nush !!!?ar fi rau sa le ia alti locul!! va cred......e nasol....pt unii politisti.....as vrea si eu sincer si pe 1000 de lei sa stau toata ziua undeva la tara politist....asa k nu va mai plangeri si are dreptate domnul chestor sa va dea afara pe toti betivi si grasii care ragaiti a bere si mici toata ziua....imi cer scuze daca am deranjat pe cineva.

Sa-ti fie rusine! E foarte clara treaba si m-am lamurit de ce esti asa frustrat cand am citit tot ce ai scris pe acest forum, la tine se aplica zicala cu "hotul striga hotii"! :angry: Ai dosar penal pentru faptul ca ai condus un autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere si vii si ne tii noua morala cu are dreptate domnul chestor :angry::doh:

Publicat (modificat)

nu trebuie sa ai timp pentru a putea scrie corect gramatical......asta trebuie sa vina din reflex, din cunostinte, :blink: probabil esti un frustrat care a dat admiterea de vreo 4-5 ori si ai "picat la 2 intrebari" ;))

Modificat de GuessWho
Publicat

Ups, da-te prins pustiulica badcop.

Te-au dibuit politistii, sa sti ca sunt antrenati inca din scoala sa recunosca infractorii.

Daca nu se nasc cu aceasta ,,abilitate".

Ai mare grija la monitor, e mai periculos decat tastatura.

Hai pa. :ner:

Publicat

Sincer nu-mi dau seama de ce va stresati cu baiatul asta - badcop . Asta saracul este fugit rau de tot de realitate si nu cred sa fi fost la vreo admitere ca , nu stie sa scrie in limba materna . Apoi nici nu are veleitati de tastare pentru ca , daca esti meserias in scriere poti sa te uiti la monitor dar , poti sa te uiti si numai la taste cind scrii si la final sa-ti privesti fraza incheiata . Asta nu are nimic de a face cu gramatica deplorabila prezentata noua de baietelul asta . Daca prin absurd asta ajunge sa lucreze in sistem , datorita la ceva pile , eu unul nu al vad sa stea mai mult de un an si apoi ajunge sigur afara sau daca nu mai rau . In orice caz dupa vremurile ce vor veni eu cred ca , selectia acestor asa zisi candidati in ale muncii de politie trebuie sa se faca dupa alte criterii mult mai aspre si nu pentru ca vor lua painea si banii altora ci pentru simplul motiv ca , acestia sunt departe de gindirea normala . Asta pentru ca , scoala au lasat-o pe locul 20 si toata ziua ai gasesti la baruri si discoteci , ori jucind mingea pe maidan . Asta fiindca acasa nu are cine sa-i frectioneze putin :slapb: iar pe strada anturajul isi spune cuvintul . Dar sa nu dramatizam ca , sunt destui adolescenti cu calitati care ajung sa lucreze in sistem . Cei ca amicul - bad cop, :emo-yessir::clip: se exclud singuri .

• Apreciez 3
Publicat
  On 03.04.2011 at 10:40, bogdanel a scris:

a zis directorul scolii ca vor fi 650 de locuri !

Vineri ni s-a transmis .. se va afisa si pe site !

am fost si eu vineri la adunare dar nu l-am auzit spunand asta....de unde ai scos-o? :ner:

Publicat (modificat)

sunt 200 de locuri la osp, 100 jandarmi, 60 frontiera si 45 penitenciare...aceasta e situatia la A.d.P.....nu stiu exact daca 200 cu drept cu tot sa fara....informatia o am de la un student de la a.d.p.

Modificat de blackice
Publicat (modificat)

Blackice, studentul de unde are acea informatie ? :emo-yessir:

Modificat de georgya
  • Membru
Publicat (modificat)
  On 20.04.2011 at 8:03, GuessWho a scris:

am fost si eu vineri la adunare dar nu l-am auzit spunand asta....de unde ai scos-o? :ner:

Am zis eu ceva de adunare????? Am zis ca ne-a spus directorul.

Asta inseamna ca am avut o lectie deschisa la un anumit modul la care a participat si el.

Ai inteles?

Modificat de bogdanel
Publicat
  On 20.04.2011 at 10:13, bogdanel a scris:

Am zis eu ceva de adunare????? Am zis ca ne-a spus directorul.

Asta inseamna ca am avut o lectie deschisa la un anumit modul la care a participat si el.

Ai inteles?

Da, Sa traiti :emo-yessir:

Publicat

domnilor am trecut de ceva vreme de faza examenelor. si surpriza....le,am luat din prima. asadar sunt un brav subofiter al acestei marete patrii. folosesc acest forum pentru ca ma intereseaza locurile la academia de politie, adica cele la fr. intelegeti? cand am spus ca se aude ca se desfiinteaza scolile de subofiteri nu vorbeam ca am visat eu noaptea trecuta. inca mai tin legatura cu fostii ofiteri din scoli si asta mi-au spus ei. acum 1 an nimeni nu credea ca o sa se taie din salarii, acum 6 luni nimeni nu credea ca o sa se ajunga sa se dea afara din M.A.I. , acum nimeni nu crede ca o sa se ajunga sa se desfiinteze scoli. mai vorbim pe aceasta tema peste 6 luni.

Publicat (modificat)

pentru @bogdanel ....pustiule vezi cum vorbesti. pai eu cand dadeam admitere tu erai in clasa a 7. dar stai linistit ca dupa ce termini scoala o sa te confrunti cu adevaratul sistem si mai vorbim atunci. daca ai fi citit atent ai fi vazut ca vorbeam de scolile de subofiteri. ori din cate vad eu tu esti la o scoala de agenti. asadar nu te arunca in afirmatii aiurea.

Modificat de raptor20
  • Displace 2
Publicat (modificat)

Acest partid care este la guvernamant, stie doar sa reduca si sa desfinteasca (spitalele, scolile), o sa ramana salile de sport care au fost facute pentru spalare de bani, insa nu cred ca o sa desfinteasca scolile de subofiteri.

Modificat de Todoran Ioan
  • Moderator
Publicat

raptor20, acest site este dedicat politistilor si implicit celor ce doresc sa urmeze aceasta cariera. Te asigur ca aici nu sunt interesante pentru nimeni informatiile privind scolile de subofiteri.

Incearca sa cauti pe google si sa postezi aceste informatii pe site-uri unde chiar pot fi utile.

Bafta!

Publicat

pt todoran ion. tocmai. au desfiintat spitale, care dupa parerea mea sunt vitale pentru o societate normala si crezi ca se cramponeaza de niste scoli de subofiteri? importante pt ei sunt economiile bugetare nu profesionalizarea unui sistem

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.